TANNTREKKING

Tanntrekking kan være nødvendig av forskjellige grunner, inkludert alvorlig tannråte, skade, tannkjøttsykdom eller for å forberede plass til en protese eller tannregulering. Ofte kan det være lurt å trekke visdomstenner når det er fare for infeksjon.

Vi utfører tanntrekking. Før prosedyren begynner, vil området rundt den berørte tannen bli bedøvet for å sikre at du ikke føler smerte under inngrepet. Deretter bruker vi spesialverktøy for å løsne tannen forsiktig fra tannkjøttet og kjeven. I noen tilfeller kan det være nødvendig å dele tannen i mindre biter før den kan fjernes helt.

Etter at tannen er fjernet, vil du få instruksjoner om hvordan du skal ta vare på såret for å sikre en rask og problemfri helbredelse. Dette kan inkludere å ta smertestillende medisiner, unngå å spise enkelte matvarer og opprettholde god munnhygiene.

Det er viktig å følge tannlegens råd nøye etter en tanntrekking for å unngå komplikasjoner som infeksjon eller alvorlig smerte. Ved å følge riktig etterbehandling kan pasienten vanligvis forvente en relativt smertefri og rask helbredelsesprosess.

Bestill timeTilbake til behandlinger